About

Rreth Computer PRO

COMPUTER PRO u themelua në Tetor 2013. Ne pamë një mundësi për të ofruar produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme pas shitjes, të cilat do të mundnin çmimet e industrisë.

Ne jemi rritur vazhdimisht që atëherë dhe sot ofrojmë një sërë shërbimesh, produktesh dhe zgjidhjesh kompjuterike që konkurrentët tanë e kanë të vështirë t’i përputhen. Ne jemi bërë një markë e njohur dhe e besuar në shumicën e bizneseve dhe familjeve.

Ne kemi zhvilluar fuqi të forta negociuese me furnitorët tanë duke u ofruar klientëve tanë çmimet më të mira të mundshme për produktet, në të cilat COMPUTER PRO është i specializuar.

Misioni ynë është të shtojmë vlerë dhe të kontribuojmë për klientët tanë, sukses afatgjatë dhe avantazh konkurrues. Kjo arrihet duke ndihmuar klientët të identifikojnë zgjidhje që do të përmirësojnë performancën e tyre të përgjithshme. Ne zbatojmë zgjidhje IT të zgjedhura me mjeshtëri për të arritur transformimin e tyre të dëshiruar.