Transporti & Pagesat

Sa kushton transporti?

Transporti brenda Shqiperise 300 Leke, per vlera mbi 10000 Leke është falas.

Për sa kohë arrinë produkti?

Porosia vonohet nga momenti qe porositet 24 deri në 48 orë.

A keni transport jashtë Shqiperise?

Per momentin jo

Si mund të informohem rreth porosisës?

COMPUTER PRO ju mbanë të informuar për cdo hap rreth porosisë permes Email Adresës tuaj.

Si llogaritet koha e transportit?
Porosia hyn në proces vetëm pas konfirmimit nga stafi ynë dhe pas kësaj fillon llogaritja në bazë të orëve dhe ditëve të punës.

Si funksionon transporti në Tirane?

Porosia juaj në Tirane arrinë brenda dites.

A bëni dërgim të porosive ditës së diel?
Ditën e diel nuk bëjmë dërgim të porosive.

Kur mund të vonohet porosia?
Disa nga arsyet se përse mund të vonohet një porosi janë:
– Adresa nuk është e saktë
– Nuk është shënuar adresa e plotë

-Ditet e festave ose pushimit