Termat & Kushtet

Politikat dhe Termat dhe Kushtet e faqes së internetit mund të ndryshohen ose përditësohen herë pas here për të përmbushur kërkesat dhe standardet. Prandaj, klientët inkurajohen që të vizitojnë shpesh këto seksione për të përditësuar ndryshimet e faqes në internet. Ndryshimet do të hyjnë në fuqi ditën e postimit të tyre.

Disa nga reklamat që shihni në sajt zgjidhen dhe shpërndahen nga palë të treta, të tilla si rrjetet e reklamave, agjencitë e reklamave, reklamuesit dhe ofruesit e segmentit të audiencës. Këto palë të treta mund të mbledhin informacione rreth jush dhe aktiviteteve tuaja në internet, qoftë në sajt ose në faqet e tjera të internetit, nëpërmjet cookie-ve, web beacons dhe teknologjive të tjera për të kuptuar interesat tuaja dhe për t’ju ofruar reklama që janë të përshtatura për interesat tuaja. Ju lutemi mbani mend se ne nuk kemi akses ose kontroll mbi informacionin që këto palë të treta mund të mbledhin. Kjo politikë e privatësisë nuk mbulon praktikat e informacionit të këtyre palëve të treta.

Çfarë informacioni mbledhim?

Kur regjistroheni në faqen tonë, ne mbledhim informacione nga ju, bëjmë një porosi, abonoheni në faqen tonë. formë. Kur porositni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t’ju kërkohet të shkruani emrin tuaj, adresën e emailit ose numrin e telefonit. Për çfarë e përdorim informacionin tuaj? Çdo informacion që mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

 

1) Për të personalizuar përvojën tuaj: (informacioni juaj na ndihmon t’i përgjigjemi më mirë nevojave tuaja individuale)

2) Për të përmirësuar faqen tonë të internetit: (ne përpiqemi vazhdimisht të përmirësojmë ofertat tona të internetit bazuar në informacionin dhe komentet që marrim nga ju)

3) Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit: (informacioni juaj na ndihmon t’u përgjigjemi kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit dhe nevojave të mbështetjes në mënyrë më efektive)

4) Për të përpunuar transaksionet: Informacioni juaj, qoftë publik apo privat, nuk do të shitet, shkëmbehet, transferohet ose i jepet ndonjë kompanie tjetër për asnjë arsye, pa pëlqimin tuaj, përveç për qëllimin e shprehur të dorëzimit të produktit të blerë ose shërbimi i kërkuar.

5) Për të dërguar email periodik: Adresa e emailit që jepni për përpunimin e porosisë do të përdoret vetëm për t’ju dërguar informacione dhe përditësime në lidhje me porosinë tuaj. Si e mbrojmë informacionin tuaj? Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur bëni një porosi ose kur vendosni, dorëzoni ose aksesoni informacionin tuaj personal.

A përdorim cookies?

Po (Cookies janë skedarë të vegjël që një sajt ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj të internetit (nëse e lejoni) u mundëson sajteve ose sistemeve të ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Ne përdorim cookie për të na ndihmoni të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në shportën tuaj të blerjeve dhe të kuptojmë dhe ruajmë preferencat tuaja për vizitat e ardhshme.

A u zbulojmë ndonjë informacion palëve të jashtme?

Ne nuk shesim, tregtojmë ose transferojmë te palët e jashtme informacionin tuaj personal të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palët e treta të besuara që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin ndaj jush, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të publikojmë informacionin tuaj kur besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat e faqes sonë ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë ose të të tjerëve. Megjithatë, informacioni i vizitorit jo personalisht i identifikueshëm mund t’u jepet palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Pëlqimi juaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikën tonë të privatësisë.

Ndryshime në politikën tonë të privatësisë

Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t’i postojmë ato ndryshime në këtë faqe.

Duke na kontaktuar

Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni këtu