Kufje Genius HS-200C, të zeza

Availability:

Ka stok


Kufjet Genius HS-200C janë shumë të përshtatshme për përdorim gjatë lojërave online. Këto kufje janë të kombinuara me mikrofon. Kanë dizajn klasik dhe shtrirje të frekuencës prej 20 Hz deri në 20 kHz. Mikrofoni përshtatet lehtë, kurse ndjeshmëria është 105 db në kufje dhe -38 db në mikrofon. Gjatësia e kabllos është 1.8 metra.

900 L

Ka stok