MOUSEPAD A4TECH X7-300MP

Availability:

S’ka stok


Sipërfaqja me cilësi të lartë promovon rrëshqitje të butë të mouse dhe saktësi të zgjeruar.
E bërë nga materiali i besueshëm, mouse pad është i lehtë për tu mbështjellë ose zgjeruar.
E qendrueshme dhe rezistente.

800 L

S’ka stok