-9%

TASTIERE GAMING WHITESHARK SHINOBI GK-2022 BLACK/BLUESWITCH

Availability:

Ka stok


– TASTIER GAMING WHITE SHARK SHINOBI
– Butonat: Mekanike
– Numri i butoneve: 61
– Ndriqimi: LED RGB me 17 efekte ndriçimi dhe intensitet të rregullueshëm
– Anti-Ghosting: 22
– Lidhja: USB 2.0
– Gjatësia e kabllit: 1.5 m
– Materiali: Plastikë
– Pesha: 390 g
– Përmasat: 290 mm x 100 mm x 39 mm
– Ngjyra: BLACK
– BLUESWITCH

5,000 L 5,500 L

Ka stok