KARIKUES MAKINE MOXOM MX-VC06

Availability:

Ka stok


MOXOM karikues per makinë me porta 2 USB dhe dritë LED.

Ngarkesa e shpejtë 2.4A – Porta të dyfishta të karikimit USB – Mund të karikojë 2 pajisje në të njëjtën kohë

600 L

Ka stok