,

Mx-VC05 Music Car Charger


2,000 L

MP3 per makine nga Moxom, pajisur me teknologjine 5.0 Bluetooth per transmetim sa me te mire. 2 porta USB per te karikuar 2 pajisje njekohesisht. Praktik dhe i thjeshte ne perdorim.