-17%

PRINTER TERMIK XPRINTER XP-Q260H USB + LAN

Availability:

Ka stok


Printer Termik |Thermal Receipt Printer XP-Q260H

PERSHKRIMI I PRODUKTIT
Emri : Printer Termik
Modeli: XP-Q260H
LIDHJA: USB DHE LAN
Shpejtesia e printimit: 260mm/sec
Gjeresia e letres: 80mm
Rezolucioni: 203DPI

7,500 L 9,000 L

Ka stok

Printer Termik |Thermal Receipt Printer XP-Q260H

PERSHKRIMI I PRODUKTIT
Emri : Printer Termik
Modeli: XP-Q260H
LIDHJA: USB DHE LAN
Shpejtesia e printimit: 260mm/sec
Gjeresia e letres: 80mm
Rezolucioni: 203DPI

SKU: 1778 Kategori: