TASTIER PC ET8100 OUIDENY

Availability:

Ka stok


Ndriçimi i pasmë LED me 6 ngjyra, 9 efekte ndriçimi të paravendosur dhe 2 modalitete për efektet e ndriçimit të caktuar. Zgjidhni një efekt të paracaktuar ose personalizoni cilësimet tuaja për t’iu përshtatur atyre te kompjuterit tuaj.

Taste me një tingull të këndshëm të klikimit të dëgjueshëm, komandat kryesore të dizenjuara për përdorim të përditshëm dhe për të luajtur lojëra.

Tastiere e perbere nga taste qe nuk do te ngatërrojnë komandat tuaja në asnjë rast përdorimi, një përvojë më e kënaqshme dhe efikase e shtypjes.

1,500 L

Ka stok